Largo Lake Resort, Borsk
Largo Lake Resort, Borsk
Przyjazd
Wyjazd

POLITYKA PRYWATNOŚCI

  1. Largo Lake Resort
  2. O nas
  3. POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka Prywatności określa warunki dotyczące użytkowania serwisu internetowego przez użytkowników końcowych. Korzystając w dowolny sposób z niniejszego serwisu internetowego użytkownik końcowy akceptuje warunki określone w poniższej Polityce Prywatności.

Użytkownik końcowy - Podmiot korzystający z publicznie dostępnej usługi telekomunikacyjnej/ internetowej lub żądający świadczenia takiej usługi, dla zaspokojenia własnych potrzeb (Prawo telekomunikacyjne art2. Pkt 50).

Dane osobowe

Largo Sp. z o.o. przetwarza dane osobowe tylko i wyłącznie na swoją potrzebę. Odbywa się to zgodnie z obowiązującym prawem – ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (tekst jednol. Dz.U. z 2002 nr 101 poz. 926 z późn. zm.) oraz ustawie o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 roku (Dz.U. z 2002 nr 144 poz. 1204 z późn. zm.). Serwis osrodek.largo.pl przechowuje zapytania http kierowane dobrowolnie do serwera poprzez formularze: zamówień, rezerwacji, formularz kontaktowy/ do zadawania pytań. Dane osobowe podane w polach formularza używane są tylko i wyłącznie na potrzebę wykonania usługi i udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie.

Bezpieczeństwo

Właściciel serwisu internetowego udziela ograniczonego, odwoływalnego, niewyłącznego prawa do tworzenia linku do serwisu internetowego, o ile nie przedstawia on właściciela serwisu w sposób fałszywy, mylący i niezgodny z prawdą. Wykorzystanie niniejszego serwisu internetowego w sposób, który naruszałby w/w warunki albo wszelkie obowiązujące prawa lub przepisy, a także w sposób, który powoduje albo może spowodować uszkodzenie serwisu internetowego, przerwę lub zakłócenia w pracy jest zabronione. W przypadku naruszenia przez użytkownika polityki prywatności lub prawa, jego dane mogą być udostępnione odpowiednim organom państwowym lub samorządowym jeżeli prawo będzie tego nakazywało.

Prawa autorskie

Zawartość serwisu internetowego (teksty, grafiki, muzyka, filmy) oraz wszystkie jej fragmenty a także mechanizmy i oprogramowanie używane w serwisie internetowym są objęte ochroną, wynikającą z przepisów polskiego i międzynarodowego prawa autorskiego. Zgodnie z przepisami prawa autorskiego oraz przepisami o ochronie baz danych, użytkownik końcowy otrzymuje niewyłączną, ograniczoną licencję na korzystanie z serwisu wyłącznie w celach prywatnych, bez możliwości samodzielnego pobierania lub zapisywania stron oraz dokonywania ich modyfikacji. Użytkownik końcowy serwisu internetowego, bez zgody właściciela serwisu nie posiada prawa do odsprzedaży lub wykorzystania w celach komercyjnych serwisu internetowego i jego zawartości.

Newsletter

Warunkiem otrzymywania bezpłatnego newslettera osrodek.largo.pl jest wpisanie odpowiednich danych w formularzu, które automatycznie zostaną dodane do listy mailingowej. Subskrybent ma prawo w dowolnym czasie usunąć swoje dane i zrezygnować z dalszego otrzymywania newslettera. W tym celu należy kliknąć w link rezygnacji będący nieodzownym elementem każdego newslettera. Dane użytkowników, którzy zarejestrowali się w systemie newsletter osrodek.largo.pl, wykorzystywane są tylko w celach wysyłania informacji o działalności firmy w postaci wiadomości e-mail. Żadne dane identyfikacyjne nie są i nie będą przekazywane osobom trzecim.

Pliki cookies

Serwis osrodek.largo.pl może wykorzystywać pliki cookies, w których znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisu. Pliki cookies nie pozwalają na identyfikację użytkownika, za ich pomocą nie są również przetwarzane dane osobowe.

Przekierowania

Niniejszy serwis internetowy może zawierać przyciski, narzędzia lub treści kierujące do usług innych firm, m.in. Facebook (przycisk „Lubię to”), Google (Google Maps, Google Analitycs, Google Translate), Youtube (filmy), IVONA Software (webreader), Stat24 (statystyki), Payu (płatności elektroniczne). Korzystanie z aplikacji innych firm może powodować przesyłanie informacji do urządzenia użytkownika końcowego przez zewnętrzny podmiot. Informacji na temat wykorzystania plików cookies przez zewnętrzne aplikacje należy szukać w polityce prywatności danego podmiotu.

Postanowienia końcowe

Largo Sp. z o.o zastrzega sobie prawo zmiany niniejszej polityki prywatności. Nowe ustalenia obowiązują użytkowników od momentu udostępnienia ich w serwisie www..largo.pl. Każdy, kto korzysta z formularzy zamówień, rezerwacji, formularza kontaktowego oraz systemu newsletter www.largo.pl, akceptuje zasady niniejszej polityki prywatności.

zdjęcie

Oferty specjalne

WEEKEND ANDRZEJKOWY
od 360 /noc
od 360 /noc

Wybierz się na Andrzejkowy Weekend do magicznej krainy kaszubskich lasów i jezior. Zaproś znajomych i połącz zabawę ...

Szczegóły oferty

WEEKEND ANDRZEJKOWY

IMPREZA ANDRZEJKOWA Z NOCLEGIEM
od 548 /noc
od 548 /noc

Wybierz się na Imprezę Andrzejkową w bajkowej scenerii kaszubskich lasów i jezior. Daj się ponieść doskonałej muzyce ...

Szczegóły oferty

IMPREZA ANDRZEJKOWA Z NOCLEGIEM

RODZINNE GRZYBOBRANIE
od 120 /noc
od 120 /noc

Szczegóły oferty

RODZINNE GRZYBOBRANIE

POBYT MINIMUM 2 NOCE
od 160 /noc
od 160 /noc

Gwarancja najniższej ceny w przypadku rezerwacji online!

Szczegóły oferty

POBYT MINIMUM 2 NOCE

POBYT MINIMUM 4 NOCE
od 120 /noc
od 120 /noc

Gwarancja najniższej ceny w przypadku rezerwacji online!

Szczegóły oferty

POBYT MINIMUM 4 NOCE

Pokaż wszystkie
Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij